Rootsriders naar de Effenaar

Ticketmaster

Rootsriders treden met hun Tribute2BobMarley liveshows sinds 2006 in de voetsporen van hun muzikale held. In 2016 alweer 10 jaar dus! En daar willen ze graag bij stilstaan, o.a. met de release van hun eerste eigen album met origineel werk in bijna 8 jaar. 2016 is ook het jaar dat het album Rastaman Vibration 40 jaar terug het levenslicht zag, het enige album van Bob dat bij zijn leven de Amerikaanse top 10 haalde. Hoe de band hun eigen lustrum precies gaan invullen is nog even afwachten maar de muziek van Marley is aan Europa’s beste Marley tribute inmiddels wel toevertrouwd. Als extra special guest komt Brinsley Forde mee, oprichter van de meest succesvolle UK reggae-formatie Aswad, voor een speciaal eerbetoon aan ‘Live And Direct’, hun legendarische live-plaat opgenomen tijdens het Notting Hill Carnival in 1983. Positive vibrations gegarandeerd dus!

Rootsriders
Datum: 13 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Za 11 jul `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek