Ultimate Painting naar het Stroomhuis

Ticketmaster

Ultimate Painting is de liefdesbaby van de heren Cooper (zanger/gitarist van Mazes) en Hoare (Veronica Falls). Maar soms gaan de eigen broodheren even voor, dus moest Ultimate Painting helaas verstek laten gaan voor Eindhoven Psych Lab dit jaar. Gelukkig mogen we ze nu wel verwelkomen, en zelfs met een eigen show! Want deze band mochten we niet zomaar laten gaan. Met hun self-titled debuutalbum bewezen ze al meesters te zijn van de jengelende popliedjes, en met het tweede album, dat uitkomt in augustus, doen ze daar nog een schepje bovenop. Zonnige harmonieën met een gruizige ondertoon in de trant van The Velvet Underground, The Hollies en Eric’s Trip.

Ultimate Painting
Datum: 22 november
Zaal: Stroomhuis, Eindhoven
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Vr 10 jul `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek