Young Fathers naar de Melkweg

Ticketmaster

Young Fathers heeft een unieke geluid die je niet perse in een hokje kan stoppen. Het trio uit Edinburgh is overduidelijk beïnvloed door hiphop, pop, r&b en iets dat je het beste als avant-garde elektronische muziek kan omschrijven. Na het winnen van de befaamde Mercury Award is hun carrière in een stroomversnelling geraakt en speelden ze meer dan 140 live shows in 2014. Ondanks de drukte heeft Young Fathers in de tussentijd ook nog 2 EPs uitgebracht (‘Tape One’ en ‘Tape Two’) en hun debuutalbum ‘ White Men are Black Men Too’ dat in april van dit jaar uitkwam. Ze zijn niet van plan om het rustiger aan te doen, so be prepared to ‘Come To Life’ tijdens spectaculaire optreden in de Melkweg!

Young Fathers
Datum: 22 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek