Youssou N’Dour naar de Melkweg

Ticketmaster

Als geen ander heeft de Senegalese zanger en superster Youssou N’Dour de afgelopen drie decennia bijgedragen aan de wereldwijde popularisering van de Afrikaanse muziek. Hij stond op 12-jarige leeftijd voor het eerst op het podium, maakte in de jaren ’70 furore als ‘De Nachtegaal van Dakar’ bij Etoile de Dakar en werd wereldberoemd met het nummer 7 Seconds, met Neneh Cherry. De laatste jaren was N’Dour Minister van Cultuur en Toerisme. Zijn opmerkelijke terugkeer naar de muziek bracht hem vorig jaar naar ons land voor een concert op het Amsterdam Roots Festival, wat natuurlijk smaakte naar meer. Gelukkig komt hij weer terug naar Amsterdam, met zijn begeleidingsband The Super Etoile de Dakar!

Youssou N’Dour
Datum: 22 september
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek