Bo Saris naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Hij is terug! En dan bedoelen we niet die knaap die ooit glansrijk ‘Idols’ won, maar de geweldige soulzanger Bo Saris, die in 2013 verraste met het prachtige nummer ‘The Addict’. Momenteel zit Bo Saris in de studio om een nieuw album op te nemen.

Eind augustus zal deze “Do you Love Me? An introspective” uitkomen, een plaat waarop Bo Saris zich muzikaal blootgeeft met ‘stripped down’ versies van oude en nieuwe liedjes. Dit alles wordt aangevuld met enkele bijzondere covers. Wat we verder kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. Wat we echter zeker weten is dat we weer kunnen genieten van de geweldige stem van Bo Saris, ‘stripped down’, rauw en zonder opsmuk.

Bo Saris
Datum: Zaterdag 24 oktober
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek