Harry Sacksioni naar Hedon

Ticketmaster

Harry Sacksioni, met afstand de beroemdste akoestische gitarist van Nederland, wordt dit jaar 65. Dit gaat hij het komende seizoen niet alleen in het voor hem vertrouwde theatercircuit vieren, maar bovendien luister bijzetten met een aantal exclusieve cluboptredens. Tijdens deze intieme soloconcerten, getiteld ‘Welcome to the Club’, zal Harry Sacksioni een speciaal (lees: aangepast) programma spelen. Zeker is dat vele hoogtepunten uit zijn langdurige carrière aan bod komen. De meestergitarist kan hiervoor putten uit een oeuvre dat inmiddels zo’n 30 platen en cd’s omvat. In al die jaren is de muzikant met zijn intense spel en onnavolgbare rechterhand technieken (de veelbeproefde ‘Sacksioni Methode’) uitgegroeid tot een gitarist van internationale allure. Niet voor niets werd Harry Sacksioni eerder dit jaar voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Akoestische Gitarist van de Benelux’.

Harry Sacksioni
Datum: vrijdag 22 januari 2016
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek