Parkway Drive naar 013, Tilburg

Ticketmaster

De Australische metalcore-machine Parkway Drive komt terug naar 013 voor een exclusief optreden. De populairste band uit het genre staat op woensdag 17 februari 2016 op het podium in Tilburg. Natuurlijk komt de band niet alleen.

Parkway Drive is door de jaren heen uitgegroeid tot de meest populaire metalcore band. Het toonaangevende blad Metal Hammer noemde de heren al een van de belangrijkste heavy bands van de laatste jaren. Niet zo vreemd, aangezien de groep alles in huis heeft om mokerhard uit te halen. De platen zijn dan ook gevuld met botte riffs en harde breakdowns. Ze waren al headliner op festivals als Warped Tour, Jera On Air en With Full Force, maar in 2016 komt de band dus ‘gewoon’ naar 013. De groep uit Australië werkt dit najaar aan een opvolger van het veelgeprezen album ‘Atlas’ (2012).

Zoals gebruikelijk gaan de heren niet alleen op tournee en nemen ze ijzersterke supports mee. Welke dat dit keer zijn, wordt later dit jaar bekend gemaakt.

Parkway Drive
Datum: Woensdag 17 februari 2016
Zaal: 013, Tilburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 18:30
Voorverkoop vrijdag 17 juli om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek