Pieces of Tomorrow in TivoliVredenburg

Ticketmaster

Tivoli en Vredenburg zijn samen, twee werelden komen bij elkaar. Pop en klassiek slaan de handen ineen en presenteren Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. Geen dresscode, we beginnen iets later, de musici introduceren kort wat ze gaan spelen, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is onze host, visuals ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken – die heeft geen aanpassing nodig.

De eerste editie van dit seizoen: niet één complete symfonie, maar een prachtig samenraapsel van romantische, dramatische Russische muziek. Het Groot Omroepkoor zingt mee met 80-koppige Radio Filharmonisch Orkest in het melancholische In Memoriam Benjamin Britten, en kroont Boris Godunov in Moessorgski’s Coronation Scene vol toeters en bellen – laat je meeslepen, en laat je verrassen door het derde, nog geheime stukje programma!

Pieces of Tomorrow
Datum: 17 september
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek