Queen Ifrica en Tony Rebel naar de Melkweg

Ticketmaster

Met Queen Ifrica en Tony Rebel op één avond zal de Oude Zaal worden omgetoverd tot een waar Jamaicaans paradijs. Deze reggae-artiesten hebben reeds hun sporen verdiend in de reggae-wereld en werken al sinds ’98 samen. Deze avond delen ze het podium weer en dat kan maar één ding betekenen: een heerlijke vibe. Queen Ifrica is de dochter van skalegende Derrick Morgan en een Jamaicaanse reggae-zangeres die bekend staat om het combineren van scherpe maatschappelijke teksten met reggae-beats. Tony Rebel is een ware grootheid te noemen en draait al sinds de 90s mee. Hij staat bekend om zijn zwaar op roots geschoolde stijl van singjay-ing en zijn positieve en humoristische benadering van het leven.

Queen Ifrica en Tony Rebel
Datum: 8 november
Zaal: Melkweg
Anvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek