Therion naar de Maassilo

Ticketmaster

Wanneer poppodium Baroeg een band boekt die meer mensen trekt dan er in Baroeg passen wijkt de organisatie uit naar een andere locatie. Zo presenteert Baroeg op vrijdag 8 januari de symfonische metal band Therion in de Maassilo te Rotterdam.

Deze Zweedse band maakt een mix van klassieke muziek en heavy metal. Therion was één van de eerste bands die met een volledig orkest samenwerkte. De indrukwekkende en bombastische albums van Therion worden dan ook gezien als trendsettend in het genre.

In het voorprogramma staat onder andere Luciferian Light Orchestra, een band die jaren ’70 rock maakt met invloeden van Uriah Heep, Black Sabbath en Jimi Hendrix. Ook op de planken staan de Russische band Imperial Age en het uit China afkomstige Ego fall.

Therion + Luciferian Light Orchestra + Ego Fall + Imperial Age
Datum: vr 08 jan
Zaal: Maassilo
Zaal open: 18:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek