Will and the People naar Tivoli de Helling

Ticketmaster

De Engelse band Will And The People heeft alleen een Nederlandstalige Wikipedia-pagina, wat nog maar eens aangeeft hoe populair ze hier zijn. Drie jaar geleden leerden we deze vrolijke heren kennen dankzij Lion In The Morning Sun, hun gigantische zomerhit. Ze triomfeerden al op uiteenlopende festivals als Pinkpop en De Zwarte Cross, en dat geeft nog maar eens de kracht van de band aan: iedereen gaat uit zijn plaat op hun swingende spring- en danspop. Met invloeden als reggae, ska, house en rock brouwen Will And The People een explosie van feest, of zoals ze hun muziek zelf omschrijven: Heavy Chilled!

Will and the People
Datum: 18 oktober
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek