Morgan Heritage naar Bibelot

Ticketmaster

Echte reggae kenners hoef je niets wijs te maken, die weten precies dat Morgan Heritage één van de absolute toppers uit de scene is. Deze kenners weten ook dat de band bestaat uit een aantal kinderen van reggae artiest Denroy Morgan. Vandaar dat Morgan Heritage ook wel de ‘Royal Family of Reggae’ wordt genoemd. De band is er een tijdje tussenuit geweest vanwege de solocarrières van de verschillende leden, maar nu zijn ze terug en beter dan ooit!
Na zeer succesvolle tours in Europa en talloze albums kwam afgelopen zomer de plaat ‘Here Come the Kings’ uit.

Naast meer traditionele reggae wordt er volop geëxperimenteerd met blues, r&b, pop en dancehall. Resultaat is een zomerse trip door Jamaica met verhalen over liefde, slavernij en het zoeken naar je eigen roots. Op de track ‘Love Stoned’ doet ook Shaggy nog even mee met de Morgans. Check ‘m op deze pagina en kom alvast in die ‘irie’ vibe! We zien je 25 oktober in Bibelot!

Morgan Heritage
Datum: 25 oktober
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Voorverkoop start: 07-08 10:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek