Alvaro Soler naar de Melkweg

Ticketmaster

Alvaro Tauchert Soler heeft al flink wat van de wereld gezien. Hij werd geboren in Barcelona met Spaans, Belgisch en Duits bloed en verhuisde als tienjarige naar Japan. Daarna keerde hij terug naar Barcelona en richtte in 2010 met zijn broer Gregory Tauchert en een studiegenoot de groep Urban Lights op, waarmee voornamelijk indiepop werd gespeeld. In 2015 besloot Alvaro het over een andere boeg te gooien en zich te concentreren op latin. Dat resulteerde in het liedje ‘El Mismo Sol’, dat eerst in Italië de nummer 1 positie wist te veroveren en daarna in rap tempo de rest van Europa veroverde, inclusief ons kikkerlandje. Een echte zomerhit!

Alvaro Soler
Datum: 12 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop start vr 14 aug

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek