Andy Frasco naar Merleyn

Ticketmaster

Singer-songwriter en feestbeest Andy Frasco omschrijft zijn eigen muziek als ‘Party Blues with a touch of Barefoot Boogie’. Hij was al jong met muziek bezig maar ontdekte pas op z’n zeventiende jaar zijn instrument: de piano. Deze vrolijke singer-songwriter speelt vol energie, passie en overgave en maakt er samen met zijn band een muzikaal feestje van. Je hoort invloeden van ‘inspiratiebronnen’ als Sam Cooke, Tom Waits, Van Morrison en Damien Rice. Met meer dan 250 show per jaar weet Andy wel hoe hij een feestje moet bouwen. Al stuiterend over het podium brengt hij naast eigen werk ook altijd enkele covers ten gehore. Andy Frasco is een graag geziene gast op festivals maar weet natuurlijk ook met gemak een zaal op zijn kop te zetten.

Andy Frasco
Datum: 09 december
Zaal: Merleyn, Nijmegen
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek