Are You Experienced? Tribute to Jimi Hendrix in de Melkweg

Ticketmaster

Jimi Hendrix is één van de bekendste en invloedrijkste gitaristen. De Amerikaan bracht een revolutie in het gitaarspelen teweeg door het gebruik van nieuwe akkoorden, feedback en vernieuwende opnametechnieken. Hij overleed in 1970, maar zijn muziek leeft nog altijd voort. Niet alleen in sterke nummers als ‘Voodoo child’, ‘Purple Haze’, ‘Hey Joe’ en ‘Foxy Lady’, maar ook door de duizenden tribute-bands. Eén hiervan is het zeer gerespecteerde ‘Are You Experienced?’. De groep werd in 1996 opgericht door zanger-gitarist John Campbell. Hij is al heel zijn leven fan en creëert opnieuw de live-ervaring van zijn grote held.

Are You Experienced? Tribute to Jimi Hendrix
Datum: 26 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek