Chico Trujillo naar de Melkweg

Ticketmaster

Chico Trujillo betekent letterlijk “Kleine Gangster”, maar deze “gang” van 7 muzikanten vult wel grote stadions in Chili. Ze spicen de Colombiaanse cumbia met hun Chileense cultuur en grote liefde voor de ska. De band ontstond in ’99 in Chili, in de buurt van Valparaiso, na terugkeer van een Europese tournee van bandleider Aldo “Macha” Asenjo met zijn mythische punkgroep LaFloripondio. Aanvankelijk stond de gitaar centraal, maar dat veranderde na de komst van andere muzikanten in de band, waaronder een blazerssectie. Na veel succes in het thuisland Chili, trokken ze door Europa met shows op o.a. Polé Polé Festival en de Zwarte Cross. Nu is Chico Trujillo terug voor een nieuwe Europese tour!

Chico Trujillo
Datum: 20 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek