Jimmy LaFave naar De Nieuwe Nor

Ticketmaster

De Amerikaanse artiest Jimmy LaFave heeft in ruim dertig jaar tijd een indrukwekkende discografie opgebouwd vol doorleefde americana met invloeden van country, folk en blues. Met zijn soulvolle stem bezingt hij, al dan niet met een snik, het leven op een vaak verpletterende manier. Op dinsdag 20 oktober presenteren de NIEUWE NOR en LIMBURGZAAL: Jimmy LaFave in Heerlen!

Jimmy LaFave heeft zich het grootste deel van zijn leven toegewijd aan het maken van muziek. Als jonge jongen in Texas raakte hij geïnspireerd door songwriters uit de traditie van Woody Guthrie . Deze Oklahoma-roots hoor je nog steeds duidelijk in zijn geluid, ook al woont hij al jaren in muziekstad Austin. Zijn laatste album ‘The Night Tribe’ werd in mei 2015 uitgebracht via Music Road Records. Zijn eigen nummers vult hij tijdens live-sets graag aan met covers van zijn grote held Bob Dylan.

Jimmy LaFave (USA)
Datum: 20 oktober
Zaal: De Nieuwe Nor
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek