Balthazar naar Patronaat

Ticketmaster

oms duister en onvoorspelbaar, maar toch melodieus en zo nu en dan heel dansbaar. Dat is Balthazar. Nadat de band in 2010 ‘Applause’ uitbracht volgden optredens op grote festivals als Lowlands, Rock Werchter en Pukkelpop. Twee jaar later verscheen ‘Rats’. Die plaat bereikte direct een plaats bovenin de Vlaamse hitlijsten en ontving lovende kritieken.

De bekendheid van de band nam toe met nummers als Do Not Claim Them Anymore en The Oldest Of Sisters. En die bekendheid zorgde weer voor een reeks uitverkochte shows in Europa en daarnaast verzorgde Balthazar het voorprogramma voor Editors die een Europese tour deed in het najaar van 2013.

Eerder dit jaar bracht Balthazar hun derde studioalbum Thin Walls uit met onder andere de hits Then What en Bunker. De unieke sound van de band komt, door de verfijnde en groovy elementen, op Thin Walls nog meer tot zijn recht. Na een uitverkochte Melkweg in mei staan de heren komend weekend op Lowlands en zullen ze op 7 december een show doen in Patronaat voor hun headline clubtour!

Balthazar
Datum: Maandag 07 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u
De voorverkoop voor deze show start zaterdag 22 augustus om 10.00u.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek