Benefiet show Jack and the Weatherman in Patronaat

Ticketmaster

Het had zo mooi moeten zijn voor Jack and the Weatherman. Een tour door Frankrijk en spelen op verschillende plekken. Helaas en maar al te pijnlijk is die abrupt geëindigd, omdat al hun spullen zijn gestolen. Gitaren, een ukelele, microfoons, kabels, ofwel: al het nodige om een optreden te geven is weg. Dit nieuws raakte Patronaat natuurlijk, waarop direct besloten werd een benefiet te organiseren voor Jack and the Weatherman. De volledige opbrengst van de ticketverkoop gaat naar hen, zodat ze de nodige nieuwe spullen kunnen kopen.

In juli waren ze nog deel van het zeer geslaagde Patronaat/Woodstock69-feestje met Xavier Rudd, aan het strand, en afgelopen voorjaar (in april) presenteerde Jack and the Weatherman nog hun tweede EP in Patronaat! Vol aanstekelijke (semi-)akoestische popliedjes met die vrolijke laid-back sound die we van Jack and the Weatherman gewend zijn. Niet voor niets heette hun eerste EP al ‘Something Positive’ (met inmiddels meer dan 4 miljoen streams behaald op Spotify!) en in december waren ze natuurlijk meerdere malen te zien tijdens Serious Request in Haarlem, om hun bijdrage te leveren aan die Bekende Landelijke Benefiet…Hoogste tijd om iets terug te doen dus!

Deze avond zal verzorgd worden door Jack and the Weatherman zelf. Met geleende spullen en de backline van Patronaat, zullen de heren de avond muzikaal (en versterkt) vullen in de hoop dat zij binnenkort weer met eigen gear de zalen langs kunnen! Komt allen tezamen!

Jack and the Weatherman (benefiet show)
Datum: Donderdag 24 september
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek