Lianne La Havas naar Paard van Troje

Ticketmaster

De Britse Lianne La Havas gooide met haar debuutplaat Is Your Love Big Enough direct hoge ogen. Ze werd uitgenodigd te spelen op onder andere North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop en betovert sindsdien ook het Nederlandse publiek met haar stem en prachtige soulvolle popliedjes.

Voor haar nieuwe cd ‘Blood’, welke in januari 2015 uitkwam, is de zangeres op zoek gegaan naar haar roots in Griekenland en Jamaica. Het resultaat is een album vol warmbloedige songs, waarin zowel lichte als donkere thema’s een plekje hebben gekregen. Haar sound is direct herkenbaar: van fijnzinnige soul en folk en uitgesproken rock tot neurie- en zuchtliedjes die als zomer in je oren klinken en soms een gevoelige snaar raken. De vibrato in haar stem bezorgt kippenvel. Je moet het gehoord hebben om het te kunnen begrijpen. En ja… live is ze net zo ontwapenend als dat ze klinkt.

Lianne La Havas
Datum: 26 november
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Voorverkoop start: 22 augustus

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek