Little Boots naar de Melkweg

Ticketmaster

De Britse zangeres Victoria Hesketh, beter bekend als Little Boots, timmert al enige jaren aan de weg met haar vrolijke electropop. Dit jaar bracht ze haar derde album uit, ‘Working Girl’. Dat ze zes jaar na haar debuutalbum ‘Hands'(bekend van de hit ‘Remedy’) nog steeds precies weet hoe ze een hit schrijft is meteen duidelijk. Het album staat vol aanstekelijke nummers die je meteen meezingt, zoals ‘No Pressure’ en ‘Better in The Morning’. Die laatste belandde bijvoorbeeld al in Esquire’s “Best Songs of July”. In 2009 stond ze voor het eerst in de Melkweg en dit jaar maakt ze haar comeback. Dus, trek je stoutste schoenen aan en laat je meevoeren door deze working girl!

Little Boots
Datum: 30 september
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek