Mister and Mississippi naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Na twee albums, twee 3FM Awards, een Edison en vele nationale en internationale optredens is het tijd voor Mister and Mississippi om de theaters in te gaan!

Het Utrechtse viertal Mister and Mississippi schrijft liedjes die in de Nederlandse theaters nog meer zeggingskracht zullen krijgen. Tijdens de voorstelling krijgt het publiek het volledige muzikale spectrum te horen: klein en intiem, of zelfs puur akoestisch en zonder enige vorm van versterking; je adem stokt als je luistert naar de loepzuivere samenzang. Aan de andere kant luister je naar de dynamische, energieke en elektronische kant van de band, met snijdende gitaarpartijen, stuwende drums en opzwepende synths.

Bovenal regeert de melodie, en laten Maxime, Samgar, Tom en Danny horen waar de kracht van hun liedjes ligt. In twee delen krijgt de bezoeker een selectie van het debuutalbum en het tweede album ‘We Only Part to Meet Again’, dat op de derde plaats van de Album Top-100 eindigde. Het publiek zal persoonlijke favorieten en inspiraties te horen krijgen, waarbij de oplettende luisteraar mogelijk ook al aanzetten tot nieuwe songs zal ontdekken!

Mister and Mississippi
Datum: Do 7 april
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek