Northcote festival in Bibelot

Ticketmaster

Met trots kondigt Northcote haar 4e editie aan. Het Nederlandse hardcore festival is groter dan ooit en zal Dordrecht op 6 december wederom omtoveren tot hardcore hoofdstad van Nederland. Met de uitverkochte editie van 2014 nog vers in het geheugen kijkt de organisatie reikhalzend uit naar de aankomende editie met wederom twee stages. Naast de Power Stage zal dit jaar de karakteristieke zaal Machine 3 gebruikt worden met een groot podium en een uitgebreide festivalmarkt.

LINE-UP: Such Gold (US), Wolf Down (DE), Adjust (UK), Code Blue Coma (DE), Lotus (BE), The Uprising (DE), Hesperian, Tarantino, Rites, Backbreaker, Cold Mind, Rott ‘n Damned + MORE TBA.

Northcote
Datum: 06 december
Zaal: Bibelot
Aanvang: 13:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek