Patrick Watson naar de Effenaar

Ticketmaster

Afgelopen lente verscheen het vijfde album van Patrick Watson, in 2013 voor het laatst in Eindhoven tijdens Cross-linx festival. ‘Love Songs For Robots’ is opnieuw het bewijs dat deze Canadees één van de grootste singer-songwriters is van deze tijd. Van heel klein tot zwaar episch en van experimenteel tot ontroerend en troostend. Watson creëert op zijn platen en op de planken een totaal uniek universum.

De knappe mix van indie, folk en klassieke muziek en wordt vaak vergeleken met artiesten als Rufus Wainwright, Andrew Bird en Jeff Buckley. Toch gaat het niet lang meer duren voordat Watson zelf als grote inspirator genoemd wordt.

Patrick Watson
Datum: 19 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Di 25 aug `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek