Yossi Sassi Band naar W2 Poppodium

Ticketmaster

De Israëlische progressieve metalgitarist Yossi Sassi is vooral bekend als medeoprichter en meesterbrein van Orphaned Land. Hij is een ware pionier op het gebied van Oriental Rock en speelt maar liefst 17 verschillende soorten gitaren en traditionele instrumenten. Tijdens deze show met zijn eigen band neemt zangeres Mariangela Demurtas (Moonspell, Tristania) de vocalen voor haar rekening.

Zijn langverwachte debuutalbum ‘Melting Clock’s’ (2012) kreeg lovende recensies. In 2014 bracht Yossi zijn tweede solo album Desert Butterflies uit en besluit zich volledig op zijn soloproject te richten. Yossi Sassi heeft wereldwijd een grote schare fans opgebouwd en wordt gezien als één van de meest sympathieke gitaristen ter wereld. Hij mengt Oost met West, Rock met World Music, melodische stukken met progressieve passages, en traditionele folk instrumenten met stevige elektrische riffs. Yossi verkent continue muzikale grenzen en weet keer op keer tot nieuwe hoogten te stijgen. Zijn inspiratie haalt hij uit culturen over de hele wereld.

Yossi Sassi Band
Datum: 07 december
Zaal: W2 Poppodium, Den Bosch
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek