De Jeugd van Tegenwoordig naar de Effenaar

Ticketmaster

Een nieuw album, het tienjarig bestaan, Lowlands opnieuw op z’n kop; De Jeugd van Tegenwoordig wordt steeds vitaler! Na de grandioze viering van hun ‘super decennium’ afgelopen jaar, stoomt De Jeugd van Tegenwoordig snoeihard door met het opnemen van een nieuw album, een dikke Lowlands show en vanavond: de Effenaar omver blazen met hun vieze teksten en smerige beats. De Jeugd is stouter dan ooit en gaat vast een briljante hit toevoegen aan ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Watskeburt?!’ en al die andere krakers.

De Jeugd Van Tegenwoordig bestaat uit Pepijn Lanen (Faberyayo), Freddy Tratlehner (Vieze Fur), Ollie Locadia (Willie Wartaal) en zoals altijd bijgestaan door Bas Bron (De Neger des Heils).

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: 04 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Za 22 aug `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek