De Jeugd van Tegenwoordig naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Tien jaar geleden zette De Jeugd van Tegenwoordig zichzelf met ‘Watskeburt’ in één oerknal op de kaart. Inmiddels zijn we een decennium en vele hits verder en de DJVT is één van de grootste Nederlandse acts. Daarnaast is de sound van De Jeugd van Tegenwoordig talloze keren gekopieerd, in binnen en buitenland. Ook live heeft De Jeugd een indrukwekkende reputatie. Niet in de laatste plaats omdat optredens nagenoeg allemaal een kolkende chaos van feestende concertgangers teweeg brengen.

Op Lowlands brak de DJVT dit weekend de Alpha af met een set die alleen uit hits bestond. Het publiek werd echter getrakteerd op 1 fijne toegift: ‘Manon’, een track die op het nieuwe album gaat komen. Dat belooft dus wat voor het nieuwe album én voor het bijbehorende feestje op 20 december in De Oosterpoort!

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum: Zondag 20 december
Zaal: De Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek