De Jeugd van Tegenwoordig naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Wat moeten we nog vertellen over alomtegenwoordige Jeugd van Tegenwoordig? Faberyayo, Vjèze Fur, Willie Wartaal en hun muzikale mastermind Bas Bron zijn populair bij iedereen: van huisvrouw via hipster tot Harley-rijder en van Nederland via België tot Suriname. Een volle Alphatent op Lowlands platspelen? Dat is voor deze heren net zo gewoon als het op een seksuele wijze openen van een blikje bier. Na de reeks mei/juni-concerten in TivoliVredenburg waarbij De Jeugd alle vier hun albums integraal speelde, is het weer tijd om vooruit te kijken – het vijfde album zweeft al ergens in de Sterrenstof!

De Jeugd van Tegenwoordig
Datum 23 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek