Fresku naar 013

Ticketmaster

Het was wel eventjes saai in de rapscene, maar de meest spraakmakende rapper van Nederland is weer helemaal terug: Fresku! Na het overweldigende debuut ‘Fresku’ (2010) en de zwaar dope opvolger ‘Maskerade’ (2012) werd het namelijk even stil rondom de Eindhovense rapper. Maar in 2015 is er eindelijk een nieuwe plaat en een nieuwe tour. En de zwaarlijvige, corpulente, immer-in-massa-toenemende Eindhovenaar is in topvorm, zo was te zien op één van zijn eerste shows op WOO HAH! 2015.

Fresku heeft in 5 jaar enorm veel bangers gemaakt. Of dat nu met een serieuze toon is (‘Twijfel’, ‘Zo Doe Je Dat’, ‘Ik Wil’) of compleet gestoorde knallers (‘Kutkop’, ‘Heddedruksop’, ‘Op De Hoogte’, ‘Kreeft’), Fresku doet het gewoon. Geen rapper in Nederland durft zo breed te zijn, durft zichzelf zo open te stellen en (vooral na ‘Zo Doe Je Dat’) zo hard statements te maken. Wat een held!

Fresku
Datum: za 28 nov ’15
Zaal: 013
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek