Our Last Night naar de Melkweg

Ticketmaster

De Amerikaanse viermansformatie Our Last Night is de laatste 8 jaar bezig geweest met volwassen worden. Frontman Trevor Wentworth was namelijk nog maar 13 jaar toen zijn band werd getekend door Epitaph. Na 3 albums met catchy post-hardcore met vette metal-invloeden op dit beroemde label trokken ze in 2013 echter hun eigen pad en brachten in eigen beheer de ‘Oak Island’ EP uit en begonnen met vele populaire pop-covers op YouTube (bijv. Imagine Dragons, Katy Perry, Adele). In datzelfde jaar imponeerde ze in de Melkweg met Sleeping With Sirens en nu, 2 jaar later, is het eindelijk tijd voor een headline show, met het nieuwe album ‘Younger Dreams’!

Our Last Night
Datum: 4 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek