Racoon naar 013

Ticketmaster

De mateloos populaire Nederlandse band Racoon keert terug naar 013! De Zeeuwse hitmachine uit Goes verkocht eerder dit jaar de Ziggo Dome uit, maar voordat de band aan dit avontuur begint doen zij eerst nog enkele clubs in Nederland aan, waaronder ook het vernieuwde 013. Eerder dit jaar bracht Racoon haar zesde studio album uit genaamd ‘All-in Good Time’. Net als bij voorganger ‘Liverpool Rain’ (2011) verruilde de band de vertrouwde Nederlandse grond in voor opnames in de legendarische Abbey Road Studio.

Racoon werd de afgelopen jaren bekroond met onder andere drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Popprijs in 2012. Ze speelden op alle grote festivals en scoorden in hun carrière hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en recentelijk ‘Brick By Brick’, afkomstig van het nieuwe album. Racoon is als hitmachine voorlopig nog niet uitgestoomd en 013 is dan ook trots om de band vanavond te mogen verwelkomen in onze vernieuwde grote zaal.

Racoon
Datum: wo 25 nov ’15
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:45u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek