Tame Impala naar Heineken Music Hall

Ticketmaster

Op vrijdag 29 januari 2016 komt Tame Impala voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Muzikaal en creatief epicentrum van Tame Impala is schrijver, producer, muzikant en multitalent Kevin Parker. Hoewel live zijn band uit vijf personen bestaat, is dit in de studio anders. Parker is zelf verantwoordelijk voor de muziek, de zangpartijen en het opnameproces.

Na debuutalbum Innerspeaker uit 2010 was het vervolgalbum Lonerism uit 2012 dat de echte doorbraak betekende, mede door de bescheiden (indie)hitsingle Elephant. Dit album leverde zelfs een Grammy Awars-nominatie op voor “Best Alternative Music Album”. Vorige maand bracht Tame Impala het derde album, Currents, uit. Met singles als I’m A Man en The Less I Know The Better wordt een nog groter publiek bereikt.

Afgelopen weekend vond de 23e editie van Lowlands plaats. Eén van de onbetwiste hoogtepunten was de sfeervolle, psychedelische show van Tame Impala op zondag. De verwachtingen waren hooggespannen, en de band uit Perth, Australië maakte het meer dan waar.

Tame Impala
Datum: Vrijdag 29 januari 2016
Zaal: Heineken Music Hall
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek