Orange Fox naar Hedon

Ticketmaster

Orange Fox combineert de grommende gitaren van de vroege Kings of Leon met de melodieuze sound van U2 en zet dat om in een energieke live show. Kosten noch moeite wordt gespaard om hun songs te vullen met energie, onderscheidende vocalen en teksten die gaan over sociale, persoonlijke en vooral herkenbare onderwerpen.

Sinds het begin van Orange Fox in 2012, heeft de band al door heel het land opgetreden, op podia zoals Metropool, Melkweg en een uitverkochte release in Hedon. De eerste single ‘What Goes Around’ werd uitgebracht op 3FM en in de eerste recensie in het blad MusicMaker werd Orange Fox een band met X-Factor en een onbetwiste, herkenbare sound genoemd. Tevens bereikte de band de halve finale van de grootste band competitie in Nederland, De Grote Prijs van Nederland.

2015 is het jaar waar het harde werken beloond wordt. De singles ‘Feel It’ en ‘Fire it Up’ werden gereleased in Italië, Spanje, Polen, Zwitserland en Nederland. Daarnaast is Orange Fox geselecteerd voor de Popronde. De officiële debuut EP: ‘Yours Truly’ wordt gereleased in het najaar van 2015.

Orange Fox
Datum: donderdag 15 oktober 2015
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek