Pendragon naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Pendragon is één van de pioniers van het progressieve rock genre. In 2016 in het 20 jaar geleden dat het legendarische album ‘The Masquerade Overture’ werd uitgebracht. Tijdens deze jubileum show wordt dit album integraal gespeeld.

Pendragon is een grote naam in de wereld van de progressieve rock. Met het album The Jewel (1991) zet de band zich definitief op de kaart. De band bestaat naast oprichter Nick Barrett uit keyboard-player Clive Nolan (Arena, Shadowland, Caamora), drummer Craig Blundell en bassist Peter Gee. Hun recente album Passion werd in 2011 tijdens de Mega Daze gepresenteerd in de Boerderij. In 2012 bracht Pendragon een live DVD uit genaamd “Out of Order comes chaos”. In 2014 verscheen het meest recente album van de band ‘Men Who Climb Mountains’, met deze plaat bewijst de band na meer dan 30 jaar nog steeds tot de top van de progressieve rockwereld te behoren.

Pendragon
Datum: zaterdag 14 mei 2016
Zaal: Cultuurpodium Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek