Pink Floyd Project naar Metropool

Ticketmaster

Pink Floyd Project om precies te zijn, niet de echte. Maar dit is niet zo maar even een coverband, dit is het neusje van de zalm! Het uit Nederland afkomstige 11 koppige Pink Floyd Project met (ex Kayak en Vandenberg) zanger Bert Heerink in haar gelederen, bestaat al sinds 2007 en staat bekend door z’n grootse Pink Floyd shows met spectaculair quadrafonisch geluid, véél licht én visuals & special effects. Om maar even aan te geven dat we hier met een hele goede tribute-act te maken hebben: De band werd in 2012 gevraagd een set te spelen vooraf aan The Wall, het concert van Pink Floyd’s Roger Waters in de ArenA in Amsterdam. Dit bleek zo’n succes dat Pink Floyd Project haar repertoire nu in het najaar van 2016 óók in de Nederlandse poppodia gaat brengen. En dus in Metropool! Onder de noemer Ultimate Echoes speelt de band zo’n 25 songs uit het complete ouevre van Pink Floyd, ook van het laatst verschenen album The Endless River. Volgens vele Pink Floyd fans is Pink Floyd Project het beste wat je kan krijgen als ‘Floyd’ liefhebber!

Pink Floyd Project
Datum: zaterdag 23 april 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek