Sara Decker Group naar De Nieuwe Nor

Ticketmaster

De Sara Decker Group is regelmatig te horen in bekende muziekclubs in New York, waaronder ‘The Rockwood Music Hall’, ‘Jazz Club Smoke’ en ‘Jazz Club Smalls’. Afgelopen juli won de band de European Jazz Award, waarna ze hun Europese tour startten. Tijdens de Kroegentocht van Heerlen Jazzt, op zondag 1 november, speelt het jazz-trio in het café van de NIEUWE NOR.

De Sara Decker Group ontstond in New York op de Manhattan School of Music in het najaar van 2014. De van oorsprong zeskoppige band speelt pop/jazz-composities geschreven door Sara Decker. Afgelopen zomer trad de band tijdens het Tuscia In Jazz-festival op in Italië en namen zij de European Jazz Award in ontvangst. Tijdens de Kroegentocht van Heerlen Jazzt speelt Sara Decker Group in een akoestisch trio-bezetting, bestaande uit Sara Decker (zang), Jeroen Truyen (cajon/percussie) en Juresse Ndombasi (gitaar).

Sara Decker Group
Datum: 01 November
Zaal: De Nieuwe Nor, Heerlen
Aanvang: 16:00
Zaal open: 15:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek