The John Scofield Joe Lovano Quartet naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Vanavond staan twee absolute jazzgiganten op het podium in Hertz. Gitarist John Scofield en tenorsaxofonist Joe Lovano spelen, naast succesvolle solocarrières, al meer dan 25 samen, wat resulteert in virtuoze concerten vol jazz, fusion en bop. Scofield’s carriere begon onder toeziend oog van Gary Burton, waarna hij onder meer speelde in de Billy Cohma/George Duke band en later met vele grote namen uit de jazzwereld als Charles Mingus, Herbie Hancock, Pat Metheny en begin jaren ’80 met Miles Davis. Joe Lovano staat al jaren aan de top van de tenorsaxofonisten. De Amerikaan begon met samenwerkingen met onder meer Jack McDuff en Dr. Lonnie Smith en speelde mee met Woody Herman’s orchestra en Mel Lewis’ Big Band. Sinds begin jaren ’80 staan Scofield en Lovano regelmatig samen op het podium. Bassist Ben Street en meesterdrummer Bill Stewart maken de “all-star” line-up van deze avond compleet.

The John Scofield Joe Lovano Quartet
Datum: 13 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek