The Lunes naar V11

Ticketmaster

Gitaarrock beleeft momenteel een gigantische opmars in Rotterdam. The Lumes zijn na The Afterveins, The Sweet Release Of Death en Iguana Death Cult de volgende getalenteerde band uit de Cloudhead Bookings-stal. De snoeiharde, licht ontvlambare post-punk van het trio Maxime Prins, Mitchell Quitz en Lennard van der Voort wist tijdens het Eendrachtsfestival zodanig indruk te maken, dat het ontberen van een officiële release moeilijk te bevatten was.

Gelukkig komt hier nu eindelijk verandering in. Vanavond presenteren The Lumes hun debuut EP Lust op het knusse dek van V11, dat bij Katzwijm Records (o.a. Space Siren) zal gaan verschijnen. Deze liedjes versmelten misantropische nineties noiserock met de withete shoegaze van The Jesus and Mary Chain en aanverwanten. Let vooral ook op die frontman Prins, die elk moment compleet zijn verstand kan verliezen met spastische podiumperikelen. Zo’n spannende, op het scherpst van de snede spelende band kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan!

The Lunes
Datum: do 10 september 2015
Zaal: V11
Deur open: 21:00
Start: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek