Trubulnation & Vampire naar Doornroosje

Ticketmaster

Tribulation maakte twee jaar geleden al de nodige indruk met het album ‘The Formulas Of Death’. Avontuurlijke, dynamische duistere metal met de nodige thrash en old school death invloeden. Het nieuwe album ‘The Children Of The Night’, uitgebracht door Century Media, behoort nu al tot één van de grote hoogtepunten van 2015. De mystieke sfeer is gebleven, de retrovibe ook, maar de death metal invloeden zijn wat meer naar de achtergrond verwezen en is de zang minder extreem. NWOBHM en classic rock invloeden zijn hoorbaar en maken het geheel íets luchtiger, met als hoogtepunt het nummer ‘Melancholia’. De Zweedse band is er eentje om in de gaten te houden. Optredens zijn tot dusverre redelijk zeldzaam dus mis dit niet!

Zeker niet omdat de ‘Special Guest’ er ook eentje is om van te smullen, een heuse co-headliner in dit geval. We mogen deze ‘Special Guest’ echter pas begin oktober bekend maken. De band behoort een van de smaakmakers van de afgelopen jaren en staat garant voor een duister en apocalyptisch feestje.

Het uit Gothenburg afkomstige VAMPIRE is in 2011 opgericht en bracht in 2014 het gelijknamige debuut uit. De Zweden maken vuige old school death metal met een melodieuze inslag. De nieuwe EP ‘Cimmerian Shade’ komt in september uit via Century Media.

Trubulnation & Vampire
Datum: 17 januari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek