Western Standard Time Ska Orchestra naar de Melkweg

Ticketmaster

Western Standard Time Ska Orchestra speelt de klassieke Jamaicaanse ska met de volle sound van een grote jazz-bigband. De gerenommeerde jazzmuzikanten zorgen voor een uniek geluid door bigband-jazz-arrangementen toe te voegen aan de Jamaicaanse klassiekers. De band brengt een ode aan onder andere The Skatalites en speelt daarmee voor het publiek van grote festivals tot operahuizen. Ook in de media is Western Standard Time Ska Orchestra niet onopgemerkt gebleven. Zo hebben ze al meerdere televisie- en radio-optredens achter de rug, sleepte ze zelfs een Grammy in de wacht en mochten ze optreden bij de uitreiking van de Oscars. Duke Ellington meets Jamaica!

Western Standard Time Ska Orchestra
Datum: 21 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek