Adrian Belew Trio naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Adrian Belew is een legendarische gitarist. In 2014 schitterde hij tijdens de uitverkochte show van Crimson ProjeKCt in de Boerderij en in 2016 komt hij terug met zijn gerenommeerde power trio. Belew is vooral bekend door zijn werk bij Frank Zappa en King Crimson, maar hij heeft met talloze grootheden samengewerkt, waaronder David Bowie en Peter Frampton.

Adrian werd eind jaren ’70 ontdekt door niemand minder dan Frank Zappa. Hij ging samen met Zappa op tournee en ontmoet tijdens deze tour David Bowie. De Engelse muzikant is zo onder de indruk van Belew dat hij hem meteen vraagt om zich bij zijn band aan te sluiten. In de periode daarna werkt Adrian samen met de new wave band Talking Heads en begin jaren ‘80 wordt hij gevraagd door Robert Fripp om zich aan te sluiten bij King Crimson. in de tussentijd bouwde Belew eveneens een omvangrijke solo carrière op.

Adrian Belew Trio
Datum: 25 februari
Datum: donderdag 25 februari 2016
Zaal: Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek