EMP Persistence Tour naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

De EMP Persistence Tour keert op 24 januari terug in TivoliVredenburg. Dit keer met niemand minder dan Ignite, Terror en H2O als headliners. Tijdens deze avond zullen, Terror hun nieuwe album “The 25th hour” presenteren. NYHC legends H2O, met altijd enthousiaste frontman Toby Morse, komen ook met een nieuwe album genaamd “Use Your Voice”. De headliner van deze avond, hardcore punk band Ignite, draait inmiddels alweer op volle toeren, na vorig jaar ook mee te hebben getourd met de Persistence tour mogen ze vanavond de avond sluiten en presenteren ze hun eerste album in 10 jaar na “Our Darkest Days”.

Naast deze drie harde bands komen ook nog vier opkomende hardcore bands mee. Voort gekomen uit een sideproject van o.a. Municipal waste komt mee met de Persistence tour crossover band Iron Reagan. Een jonge band die al een tijdje aan de weg timmert is Twitching Tongues, hardcore met een metallic randje. Naast deze bands komt ook oldschool hardcore band Wisdom in Chains de package versterken. De pit wordt deze avond geopend door onze oosterburen, straight edge hardcore band Risk It!

EMP Persistence Tour 2016
Datum: 24 januari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 16:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek