Flight Facilities naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Met Flight Facilities check je in voor een intercontinentale feel-goodvlucht naar de dansvloer. Het Australische producerduo Hugo Gruzman en James Lyell maakt al sinds 2009 naam met disco-heavy, warm op de tong smeltende electro, maar heeft sinds eind vorig jaar ook een heus debuut in de schappen liggen. Meteen clubklaar, want Hugo & Jimmy doen hun ding op de vleugels van het all-Oz label Future Classic, waar ook Flume, Cashmere Cat en Chet Faker thuis zijn. Down To Earth was deze zomer dan ook niet uit de airplay te branden, mede dankzij soultastische vocals van onder meer Reggie Watts en hare majesteit Kylie Minogue. Klaar om op te stijgen? Flight Facilities is een trip die je niet wil missen.

Flight Facilities
Datum: 14 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek