Gare du Nord naar Patronaat

Ticketmaster

Op 1 oktober 2015 verschijnt het eerste nieuwe album in vier jaar tijd van Gare du Nord: Stronger! Met een sprankelende nieuwe live band onder aanvoering van zangeres Dorona Alberti duikt Gare du Nord in het najaar de clubs in om het nieuwe album en de nieuwe single Gimme That Sexy Thing aan het publiek te presenteren. Met Stronger! is Gare du Nord helemaal de lounge voorbij; de nieuwe songs en de groovende, funky up tempo set bieden volop high energy. Naast alle nieuwe songs komen ook de vele hits zoals Marvin & Miles, You’re My Medicine (met Marvin Gaye) en Beautiful Day voorbij in een show van zo’n twee uur. Aansluitend aan de show is er voor het publiek de mogelijkheid om de band live te ontmoeten en een ter plekke gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd of lp Stronger! te kopen. Extra: op vertoon van het concertkaartje ontvangt elke bezoeker ter plekke 5 euro korting bij aanschaf van de gesigneerde cd/lp.

Line up:
Dorona Alberti; zang
Aron Raams; gitaar
Frank Montis; hammond B3, zang
Floris van der Vlugt; saxofoons
Guido Nijs; tenor sax
Guus Bakker; bas
Marc Schenk; drums

Gare du Nord behaalde drievoudig platina én goud voor hun zes studioalbums. Het album ‘Sex ‘n’ Jazz’ ging meer dan honderdduizend keer over de toonbank en stond 98 weken onafgebroken in de albumcharts. Inmiddels zijn er alleen al in Nederland 300.000 albums verkocht en geniet de band een opmerkelijke internationale status.

Gare du Nord
Datum: Zo 13 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek