Guus Meeuwis naar 013

Ticketmaster

Zanger Guus Meeuwis komt in 2016 opnieuw naar 013. De charismatische artiest staat op donderdag 12 mei op het podium in zijn eigen stad Tilburg. Meeuwis zit ruim twee decennia in het vak en is in die tijd uitgegroeid tot één van Nederlands populairste en beste zangers. Tickets kosten €32,50 (excl. servicekosten) en gaan per direct in de voorverkoop.

De zanger die in 1995 doorbreekt met ‘Het Is Een Nacht’ heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige en oprechte artiest. Zijn talent als liedjesschrijver heeft prachtige albums, vele hits en diverse awards opgeleverd. Om nog maar te zwijgen over volle zalen: in tien jaar tijd heeft hij ruim veertig (!) stadionconcerten gegeven onder de noemer ‘Groots Met Een Zachte G’. Voor 2016 staat inmiddels alweer een nieuwe reeks gepland.

Alsof zijn stadionconcerten nog niet genoeg zijn, heeft Guus dit jaar ook, als eerste Nederlandstalige artiest ooit, opgetreden in de prestigieuze (en uitverkochte) Royal Albert Hall in Londen. De zanger zit nooit stil en blijft creatief groeien. Zijn laatste album ‘Hollandse Meesters’ (2014) neemt hij bijvoorbeeld op met de New Cool Collective Big Band en bevat bewerkingen van zijn favoriete Nederpop-klassiekers.

De feestelijkheden rond zijn jubileum zijn afgerond en het is weer tijd om naar de toekomst te kijken. Een opvolger van ‘Hollandse Meesters’ is in aantocht en ditmaal ondersteunt Meeuwis zijn nieuwe album met een uitgebreide clubtournee. Een stop in zijn eigen Tilburg mag dan natuurlijk niet ontbreken. En dat Guus ook groots is in de intieme setting van een popzaal, heeft hij bij ons al een paar keer eerder ruimschoots bewezen.

Guus Meeuwis
Datum: Donderdag 12 mei
Zaal: 013, Tilburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek