Guus Meeuwis naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Het is nu ruim twintig jaar geleden dat Guus Meeuwis onze harten veroverde met zijn eerste hit ‘Het is een Nacht’. De zanger is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek.

Na een enerverend Jubileumjaar waarin Guus Meeuwis vele dromen uit zag komen is het voor de zanger tijd om weer vooruit te kijken. “Dus heet de tour MORGEN,” aldus Meeuwis.
Op het album MORGEN klinkt Guus gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 20 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Daarbij schuwt hij de verrassing niet en stapt de zanger op deze nieuwe plaat vaker uit zijn comfort zone. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes die persoonlijker zijn dan ooit. “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.”

De liedjes van het nieuwe album MORGEN vormen de basis van Meeuwis’ gelijknamige club- & theatertour. Met een meer klassieke rock ‘n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker en rijper. “Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”

Guus Meeuwis
Datum: Maandag 11 april
Zaal: De Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek