In This Moment naar de Melkweg

Ticketmaster

De Amerikaanse metalband In This Moment met zangeres Maria Brink staat garant voor een overweldigende theatrale show met knallende songs! Sinds 2005 timmert de band al aan de weg vanuit hun thuishaven Los Angeles. In 2012 brachten ze het succesvolle 4e album ‘Blood’ uit en met de singles ‘Blood’, ‘Adrenalize’ en het controversiële ‘Whore’ gooide de band hoge ogen bij de internationale rockpers. Deze show zal echter in het teken staan van de nieuwe plaat ‘Black Widow’: het 5e studioalbum, uitgebracht in 2014 via het grote Atlantic Records en opgenomen met topproducer Kevin Churcko. Een plaat vol met pompende metal, zoals de singles ‘Sex Metal Barbie’, ‘Big Bad Wolf’ en ‘Sick Like Me’.

In This Moment
Datum: 19 januari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop start vr 11 sep

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek