Mandolin Orange naar Merleyn

Ticketmaster

Het twee jaar geleden verschenen album, ‘This Side Of Jordan’, van het Amerikaanse duo Mandolin Orange, bleek een voltreffer. Mandolin Orange bestaat uit Andrew Marlin en Emily Frantz uit North Carolina en wisten met hun mix van stijlen als folk, country en bluegrass een prominent stekje in het kielzog van onder anderen dat andere duo, Gillian Welch en David Rawlings, in te nemen.

Hun nieuwe album ‘Such Jubilee’, is wederom van een ontwapenende schoonheid. De stemmen, die elkaar op een fraaie wijze aanvullen maar ook op hun instrumenten, respectievelijk akoestische gitaren, mandoline en fiddle in combinatie met de teksten en sferen, maken Mandolin Orange een bijzondere act.

Mandolin Orange
Datum: 18 november
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek