New Cool Collective feat Mark Reilly (Matt Bianco) naar Paard van Troje

Ticketmaster

‘The Things You Love’ is de titel van de nieuwe EP van New Cool Collective meets Mark Reilly / Matt Bianco. Een plaat waarop beiden hun klassieke mix van soul, jazz en pop samenbrengen. Het bekende New Cool Collective geluid, aangevuld met de retro pop-jazz van Matt Bianco. Op de plaat staan vijf nummers, waaronder een remake van Matt Bianco’s hit: ‘Don’t Blame It On That Girl’.

Van ontmoeting komt samenwerking
De samenwerking tussen de Londense Mark Reilly (oprichter en zanger van Matt Bianco) en het Amsterdamse New Cool Collective kwam tot stand na een aantal inspirerende ontmoetingen. Hun stijl en werkethos bleek meteen een match om eensgezind aan de slag te gaan. Gedurende het proces ontstonden er tal van nieuwe ideeën die via internet werden gedeeld en samengevoegd tot uiteindelijke songs, net zo lang totdat een geheel eigen repertoire ontstond.De opnames komen uit Electric Monkey Studio in Amsterdam en tijdens het mixen in de nieuwe Studio150, sinds kort gevestigd in een kerk in Amsterdam Noord, kwam alles samen tot één kloppend geheel.

Tour
New Cool en Matt Bianco gaan ook het podium op. Eind 2015 start de ‘The Things You Love’ tour langs prominente zalen in Nederland. Vanaf komend voorjaar staan er diverse internationale podia op de agenda.

New Cool Collective feat Mark Reilly Matt Bianco
Datum: 19 december
Zaal: Paard van Troje
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek