New Rotterdam Jazz Orchestra & Kypski naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Het New Rotterdam Jazz Orchestra groeit uit tot een van de leukste en spannendste nieuwe jazzgroepen van Nederland. Het New Rotterdam Jazz Orchestra speelde inmiddels spraakmakende programma’s met gastsolisten Eric Vloeimans, Ernst Reijseger en Anton Goudsmit.

Afgelopen zomer speelde het orkest een nieuw programma met gast en turntable wizard Kypski. Deze zesvoudig Nederlands kampioen scratchen gaat de uitdaging met het Rotterdamse orkest aan. Daarnaast wordt ook ander werk van het orkest gespeeld. Kypski bracht onlangs zijn solo debuutalbum en game Wreck Fader uit. Een duizelingwekkende trip langs neurotisch sound design en elektronische hiphopbeats met bijdragen van onder andere zangeres Caro Emerald.

New Rotterdam Jazz Orchestra & Kypski
Datum: 21 januari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek